wandelvakantie

Houdt u van wandelen en vindt u dit heerlijk om te doen tijdens u vakantie? Dan is een wandelreis echt een aanrader voor u! Het mooie van een wandelvakantie is dat u lopend geniet van de prachtige natuur om u heen. U rijkt de heerlijke bosgeur of zilte zeelucht, voelt de wind door uw haren en de zon op uw gezicht. U bepaalt zelf het reisgezelschap met wie u op wandelvakantie gaat. Zo heeft u altijd mensen om u heen met dezelfde liefde voor wandelen en de natuur. Ook bepaalt u zelf uw bestemming, het aantal dagen en de zwaarte van uw reis. Alle wandelvakanties hebben een zwaarte indicatie van 1 tot 5.

In welk land wilt u graag wandelen? Bent u een echt ‘Alpenmens’ en komt u volledig tot rust in wonderschone Alpen? Dan is een wandelvakantie in Oostenrijk iets voor u. Houdt u van mediterrane landen, de zon en voortreffelijk eten? Dan kiest u voor een wandelvakantie Italië, Spanje of Portugal. Of wilt u genieten van de prachtige landschappen in IJsland? Kies dan voor een wandelvakantie IJsland!

Ook dichterbij huis kunt u genieten van eindeloos mooie natuurgebieden en magnifieke uitzichten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandelvakantie in Nederland, België of Duitsland?

Waar wilt u overnachten?

Waar wilt u overnachten? Bent u iemand die het prettig vindt om elke avond in hetzelfde hotel te overnachten zodat u alle bezienswaardigheden goed kan ontdekken? Dan kiest u voor een wandelvakantie met vaste standplaats. Bent u juist iemand die houdt van avontuurlijke reizen en wilt u zoveel mogelijk van de omgeving zien? Dan kiest u voor een trektocht. Bij een trektocht wordt uw bagage van A naar B vervoerd en loopt u alleen met een dag rugzak. U overnacht elke nacht in een ander dorp en een andere accommodatie. De dagtochten van een trektocht zijn zwaarder dan de dagtochten van een standplaats wandelvakantie.

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke wandelvakantie waarbij u wilt genieten van de indrukwekkende natuur, fantastisch eten en gezellig reisgezelschap, bent u bij Eigen-Wijze reizen aan het juiste adres!